2014 2jan

Zaanstrekers kunnen beroep doen op Axxicom

2014 2jan

Met ingang 1 januari 2014 kunnen ook de hulpbehoevende huishoudens in de gemeenten Zaanstad, Wormerland, Oostzaan, Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Purmerend, Waterland en Zeevang gebruikmaken van de professionele huishoudelijke hulp van Axxicom Thuishulp.  

De medewerkers van Axxicom Thuishulp nemen voor deze groep mensen de zorg voor dagelijkse en wekelijkse huishoudelijke werkzaamheden als schoonmaken, afwassen en strijken uit handen. Uiteraard kunnen ze ook ondersteunen bij de boodschappen, maaltijden verzorgen en bieden ondersteuning aan partners of gezinsleden van de hulpbehoevenden. 'Axxicom is al vele jaren met veel succes actief in Noord Holland. We zijn blij dat we met deze gunning ook onze diensten kunnen aanbieden aan hulpbehoevenden in Zaanstreek-Waterland', vertelt Claudia Willemsens, bedrijfsmanager van Axxicom.  

De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) regelt dat mensen met een beperking de voorzieningen, hulp en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Het maatschappelijk doel van de Wmo is 'meedoen'. De wet moet ervoor zorgen dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen en kunnen meedoen in de samenleving. Axxicom biedt hulp aan ruim 6000 huishoudens en is daarmee een van de grootste thuishulpdienstverleners van Nederland.