Facilicom@Home. De werkplek van kantoor verhuist naar thuis

Het is een trend die al langer bezig is: voor medewerkers is ‘de zaak’ niet langer meer de enige werkplek. Thuiswerken wint terrein. Maar kan die medewerker thuis over dezelfde faciliteiten beschikken als op kantoor? Hoe zit het met veiligheid in huis, ook op IT-gebied? En voldoen thuiswerkplekken eigenlijk wel aan de actuele arbo-normen? Op deze en ander vragen heeft Facilicom nu een antwoord. Met Facilicom@Home, een nieuw concept om het werken thuis nét zo plezierig, verantwoord en veilig te maken als op kantoor.

Het werkklimaat van de zaak, nu ook thuis

Wat Facilicom@Home doet, gaat verder dan professionele thuiswerkplekken creëren. Werkplekken die aan dezelfde hoge eisen en normen beantwoorden als op de zaak. Met Facilicom@Home maakt het niet langer meer uit waar die medewerker aan de slag gaat. Met alle voordelen van dien voor werknemer én werkgever: werknemers die gelukkiger zijn, vitaal blijven, binding houden met hun bedrijf en collega’s en probleemloos hun werk kunnen doen zijn productiever.

Een modulair inzetbaar concept

Hoe Facilicom@Home eruit ziet, bepalen medewerker en werkgever zelf. Met het brede pakket van een facilitair dienstverlener als Facilicom Group is er veel mogelijk, zoals:

  • Een ergonomische werkplek (incl. meubilair)
  • De juiste apparatuur
  • Kwalitatief hoogwaarde connectiviteit
  • Persoonlijke ondersteuning voor mentale en fysieke fitheid
  • Schoonmaak en hygiëne
  • Veiligheid van data, apparatuur en het huis
  • Koeriersbox (beveiligd, verwarmd en/of gekoeld
  • (Coming soon) daarnaast alle te bedenken (virtuele) diensten en producten voor de behoeftes van de thuiswerker (Happy@Home)

Welke behoeften thuiswerkende medewerkers ook hebben, met Facilicom@Home kunt u eraan voldoen.

Service aan huis

Medewerker en werkgever hebben geen omkijken meer naar de werkplek: die verantwoordelijkheid neemt Facilicom Group over. Voor service aan huis werken we op deelgebieden nauw samen met professionele partners als Guidion, Ahrend en Ricoh.

foto van en blije medewerker

Houd zicht op het thuiswerkklimaat

Als werkgever kunt u met Facilicom@Home thuiswerkende medewerkers optimaal blijven begeleiden. Het eraan gekoppelde platform informeert u realtime over aspecten als productiviteit, werkgeluk, vitaliteit en betrokkenheid. In één oogopslag af te lezen op een overzichtelijk dashboard. U weet dus zeker dat Facilicom@home een goede investering is. Ook is het platform een slim communicatiemedium. 

Maak er uw eigen thuiswerkconcept van!

Facilicom@Home is niet alleen flexibel inzetbaar. Ook de uitvoering is aanpasbaar aan de wensen van de werkgever: as-a-service of als white label, met uw eigen bedrijfsnaam. Aan u de keus.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? We gaan graag met u in gesprek.

Meer informatie

Wil je meer informatie over Facilicom@Home of wil je van gedachten wisselen over hybride werken?

Bekijk ons e-zine

Click here for English version

Of neem dan contact op met Martijn de Groot, e-mail: mdgroot@facilicom.nl, tel: +31623087161