Flexibel en vol passie: een échte Uitblinker

Bij Gom zijn we trots op onze medewerkers. Eens in het kwartaal benoemen we een of meerdere medewerkers tot Gom-Uitblinker. Dit keer is dat Stefanie Steinbach, onze collega van Gom Zorg. En niet zonder reden...

Flexibiliteit en toewijding

Stefanie is pas kort bij Gom Zorg in dienst, maar heeft zich al snel onmisbaar gemaakt. Haar rol vereist veel flexibiliteit, aangezien ze werkzaam is bij maar liefst drie verschillende opdrachtgevers: Sanquin Hoorn, GGZ aan de Jan Steenstraat en GGZ Zuiderpoort. Daarnaast valt ze in waar collega's ziek of op vakantie zijn. Dit doet ze samen met een andere voorman. Stefanies gedrevenheid en enthousiasme zorgen ervoor dat ze elke locatie in mum van tijd op orde heeft. En dat is niet het enige: ze stimuleert haar collega's om hun werk slimmer en efficiënter in te delen. Een échte Uitblinker dus en daarom werd het tijd om Stefanie in het zonnetje te zetten! 

Een onverwacht moment van erkenning

En die Uitblinker-uitreiking, dat was een totale verrassing. Stefanie had geen idee wat haar te wachten stond en was enorm verbaasd. Toen Simone van der Velde (Business Unit Directeur Gom Zorg) haar feliciteerde en de cheque en bloemen overhandigde, was Stefanie ontroerd. “Ik kon het gewoon niet geloven, ik ben erg dankbaar voor de kans die ik heb gekregen.” Ze benadrukte dat het vertrouwen en de steun van rayonleidster Andrea van Beem haar altijd hebben geholpen om haar werk goed te kunnen doen.  
 

Gom Uitblinker - Stefanie Steinbach

Groeiende expertise en passie

Naast haar huidige taken, die ze heel goed uitvoert, staat Stefanie bekend om haar leergierigheid en inzet. Binnenkort begint ze met een opleiding voor vloeronderhoud, waardoor ze nog breder inzetbaar zal zijn voor haar team. Haar inzet om zichzelf continu te verbeteren en haar collega's te ondersteunen, maken haar een inspiratiebron voor iedereen bij Gom Zorg. Simone, die de uitreiking leidde, sprak vol lof over Stefanie: "Ze weet locaties die extra aandacht nodig hebben snel op orde te krijgen en kan als de beste collega's inwerken!"

Stefanie Steinbach is een voorbeeld van toewijding, flexibiliteit en passie in de zorgsector. Haar inzet en positieve houding maken haar een terechte Uitblinker van Gom Zorg. Nogmaals van harte gefeliciteerd, Stefanie!

Gom Uitblinker - Stefanie Steinbach - Waardechecque
Gom Uitblinker - Stefanie Steinbach - krijgt felicitaties
Gom Uitblinker - Stefanie Steinbach - krijgt felicitaties
Gom Uitblinker - Stefanie Steinbach
Gom Uitblinker - Stefanie Steinbach - blij verrast
Gom Uitblinker - Stefanie Steinbach - even om de tafel
Gom Uitblinker - Stefanie Steinbach - met team van collega's