In the spotlight: de Uitblinkers van Kleentec

‘s Nachts, wanneer de meeste mensen slapen, zorgen onze collega's Hamid Fanoui en Orun Arslan ervoor dat onze opdrachtgever Plukon in Goor een frisse start van de dag kan maken. Met hun team verzorgen ze iedere nacht de reiniging en desinfectie bij dit unieke bedrijf. Het werd de hoogste tijd om deze gewaardeerde medewerkers in het zonnetje te zetten middels onze - inmiddels welbekende - Uitblinker-verkiezing!

Gom - Uitblinker - Kleentec

 

Nachtelijke helden

Beide heren hebben een lange geschiedenis bij Kleentec en werken al jaren op de locatie in Goor. Samen met hun team verzorgen zij elke nacht de reiniging en desinfectie bij Plukon, een cruciale taak in de voedselindustrie. Begonnen als industrieel reinigers, maar dankzij hun ervaring, vakkennis en collegialiteit zijn zij nu leidinggevenden die dagelijks het beste uit hun team halen.

Gom - Uitblinker - Kleentec

 

Inzet en proactieve houding

Dankzij hun inzet en proactieve houding zijn ze geliefd bij zowel de opdrachtgever als hun collega’s. Hun sociale vaardigheden en respectvolle omgang met mensen hebben geleid tot een goede relatie met de klant en een fijne samenwerking binnen het team. Hamid en Orun staan bekend om zelfs in de zwaarste omstandigheden van de schoonmaakbranche, altijd het hoofd koel te houden en een positieve werkhouding te behouden.

Gom - Uitblinker - Kleentec

 

Verrast en vereerd

Dat zij zijn uitgekozen tot Uitblinkers van Gom, kwam als een enorme verrassing. Dit hadden ze niet aan zien komen! “We doen toch gewoon ons werk?!” was hun bescheiden reactie. Toch waarderen zij de erkenning van hun leidinggevenden en de organisatie enorm. Het is een welverdiende eer voor hun inzet.

Nogmaals van harte gefeliciteerd Hamid en Orun, jullie hebben dit dik verdiend!

Meer weten over onze Uitblinkers? Je vindt ze op deze pagina!