Erica van de Ven verrast als Uitblinker van Q3!

Bij Gom zijn we trots op onze medewerkers, en elk kwartaal benoemen we iemand tot Gom Uitblinker. Dit kwartaal is dat Erica van de Ven, werkzaam bij Gom Onderwijs bij Fontys Hogescholen. Op 2 oktober hebben we deze uitblinker verrast. Deze geweldige prestatie werd gevierd met een speciale bijeenkomst bij Fontys, waar Erica elke dag met veel passie en toewijding werkt.

Gom Uitblinker Q3

Waarom is Erica een echte Gom Uitblinker?

Erica, is door haar klantmanager Jessica van Lier genomineerd voor haar uitmuntende werk. Zij heeft dit jaar aangetoond dat zij niet alleen haar eigen werkzaamheden uitstekend uitvoert, maar ook grote uitdagingen met beide handen aanpakt. Toen ze aangaf toe te zijn aan een nieuwe uitdaging, kreeg ze leiding over de opstart van negen schoollocaties voor het Yonder-project – binnen vier weken en zonder overname van personeel. Een enorme taak, die ze met groot succes wist te volbrengen tot grote tevredenheid van zowel Gom als de klant.

Naast haar werk is Erica altijd bereid om collega's te helpen en hen te ondersteunen waar nodig. Zoals Jessica zegt: “Erica heeft een groot Gom-hart en verdient deze waardering meer dan wie dan ook!”

Gom Uitblinker Q3

Een verrassende ochtend vol emoties

De verrassing voor Erica was tot in de puntjes voorbereid. Wat begon als een rustig werkoverleg om 9 uur, eindigde in een onvergetelijke verrassing. Terwijl ze in gesprek was met Jessica,  ontving Erica een telefoontje van een klant (die in het complot zat), die met spoed haar hulp nodig had in de bistro omdat deze zogenaamd echt niet schoon was en er een evenement in de ruimte gepland stond. Zonder iets te vermoeden, haastte Erica zich naar de locatie. Daar wachtte echter geen schoonmaaktaak, maar een zaal vol collega’s en contactpersonen van Fontys Tilburg die haar opwachtten om haar in het zonnetje te zetten. De normaal altijd spraakzame Erica was voor een moment stil - de verassing was geslaagd!

Gom Uitblinker Q3

Succes vieren met een team vol waardering

Na de verrassing werd het moment samen met collega's en betrokkenen van Fontys gevierd. Erica straalde van trots, en het was duidelijk hoeveel waardering en respect ze krijgt van zowel haar team als de klant. We zijn ontzettend trots dat we een collega als Erica in ons midden hebben, en we willen haar nogmaals van harte feliciteren met deze welverdiende erkenning!

Dankzij haar inzet en betrokkenheid is Erica een ware inspiratie voor ons allemaal. Een échte Uitblinker!

Gefeliciteerd, Erica! 🎉